Fostul președinte Traian Băsescu, susține că vrea să prezinte un proiect pentru o eventuală lege a sănătății. Cu această ocazie a ținut să-i critice pe șeful DSU Raed Arafat, premierul Ludovic Orban sau pe jurnalistul Victor Ciutacu.

„Ianuarie – februarie 2012.

PSD-ul lui Ponta şi PNL-ul lui Antonescu scoteau oameni în stradă pentru blocarea proiectului de lege a sănătăţii care avea ca obiectiv reformarea sistemului de sănătate.

Mai mult, actualul premier Ludovic Orban se ducea în piaţă, să se gudure pentru puţină popularitate marca USL, alături de protestanţii manipulaţi de vajnicii moderator de la televiziuni care azi “răcnesc” despre nereformarea sistemului (ce zici dom Ciutacu ?).

Sigur şi Arafat “stăpânul salvărilor roşii”, a avut rolul lui. Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului medical, Arafat va fi pensionar.

Mâine, voi posta pe blogul meu băsescu.ro dar şi aici pe fb, un proiect al legii sănătăţii. Sper să-l citeascăşi şi să se pronunţe asupra lui oameni care vor să schimbe ceva”, a spus Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP