Fostul Traian Băsescu a apreciat, la Realitatea PLUS, că partidul parlamentar AUR este format din „semidocți” care folosesc „vadimisme”, nu au nimic de spus în politică și ar prăbuși țara dacă ar ajunge la guvernare.

„Cred ca doamna senator Sosoaca (Diana Șoșoacă, n.red) ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion sef de galerie la Steaua. Martusisesc ca, in ziua votului, cand vedeam ca nu intra PMP in alegeri, am intrebat: “Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei?” Au aparut peste noapte cu un suport extraordinar in Diaspora. Nu cred ca au ceva de spus tarii, in afara de vadimisme n-au mare lucru de spus. Insa deosebirea dintre ei si Vadim este ca Vadim era un om citit. Ei sunt semidocti care isi latra patriotismul si asa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Daca i-ai pune sa guverneze, n-ar fi in stare sa faca nimic, ar prabusi tara”, a spus Traian Basescu, duminica seara, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentIoana Constantin: ”De ce ai ține școlile închise în localități unde nu există sau nu au existat focare de infecție de luni întregi?”
Articolul următorLudovic Orban, mesaj pentru PSD: ”De ce nu au prevăzut cum o să crească pensiile și salariile pe 100 de ani?”