Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că ulterior datei de 15 mai este posibilă redeschiderea cabinetelor stomatologice și a frizeriilor. 

Vestea buna pe care mulți români o așteptau, redeschiderea saloanelor în special, este însă condiționată de respectarea restricțiilor din Ordonanțele Militare și de continuarea autoizolării.

”Dacă vom fi la fel de responsabili ca până acum va exista posibilitatea ca în anumite condiții să fie deschise cabinetele stomatologice, la fel cum, în anumite condiții, din 15 mai, repet, dacă noi respectăm până atunci toate restricțiile impuse de noul coronavirus, și frizeriile ar putea fi deschise. Așadar, deschiderea frizeriilor și cabinetelor stomatologice depinde de fiecare dintre noi, de modul în care vom trata acest război împotriva coronavirusului până în 15 mai.”, a menționat Marcel Vela.

Această relaxare este posibilă datorită responsabilității cu care majoritatea românilor au tratat criza de Coronavirus. Articolul precedentCartier din Buzău în carantină
Articolul următorGuvernul ia în calcul toate scenariile: Starea de urgență s-ar putea prelungi