PNL alături de USR-PLUS și PRO România vor face împreună majorități care să aibă drept obiectiv dezvoltarea județului Neamț, este declarația comună a președinților  celor trei partide. Din această alianță ” de dreapta ” sau cum au spus-o vorbitorii în conferința de presă ”non-PSD”, lipsește PMP. 

”Noi nu refuzăm pe nimeni, dar nici nu umblăm la pețit ca să căutăm pe cineva de zestre. Am spus public care sunt cerințele, pentru că sunt și cerințele electoratului” este explicația dată de Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț.

Președintele USR Neamț, iulian Bulai sugerează chiar și un motiv pentru care popularii lipsesc din alianță, ba mai mult condița formațiunii pe care o reprezintă condiționează negocierile de prezența lui Dragoș Chitic. ”Între practica veche a sinecurilor și a spațiilor publice încărcate de forme fără fond, reforma societăților de care am pomenit, nu este negociabilă din partea noastră. Atunci când partenerii de dialog vor accepta să vină la masa negocierilor fără aceste pretenții depășite vor avea un cuvânt de spus, bineînțeles fără prezența domnului Chitic. Legat de sinecuri, prerogativa numărul unu este o reformă radicală care trebuie negociată în detaliu, nuanțe, comasare sau externalizare sau alte măsuri forme fără fond în care se scurge banul public”

 

 

 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 89. Isterie în politică: Parlamentul se schimbă la față
Articolul următorTraian Băsescu: ”S-a ajuns la limită, sistemul sanitar a început să fie depăşit”