Curg reacțiile pe scena politică după vestea că Viorica Dăncilă a fost numită consilier al Guvernatorului BNR. Cristian Petrescu, vicepreședinte PMP, e de părere că la mijloc e o problemă morală.

“Ce o recomandă pe doamna Viorica Dancilă pentru postul de consilier pe Probleme De Strategii al Guvernatorului BNR? Cumva faptul că l-a susținut pe Guvernatorul BNR atunci când a condus Guvernul României? Angajarea doamnei Viorica Dancilă pe un salariu de aproape 10.000 lei/luna a fost „plata” pentru ajutorul dat? Aceasta declarând în 2019: „Da, susținerea este pentru Mugur Isărescu. În același timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator și un post în executiv”.

Nu știu dacă este o problemă de legalitate, dar, este în mod clar o problemă de moralitate.

În alte țări Europene ar fi plecat și Guvernatorul și „consiliera” după această numire.

Putem cita din vorbele pline de înțelepciune ale doamnei Viorica Dancilă: „Putem spune, pe scurt, că REDUCEM DEMOCRAŢIA… ăăă… reducem birocraţia”, comentează Cristian Petrescu, Vicepreședinte Partidul Mișcarea Populară – Departament pentru Dezvoltare Regională și Administrație Publică.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDan Motreanu: UE trebuie să garanteze reconversia social economică a celor mai mai poluante regiuni din România, care fac tranziția către o economie verde
Articolul următorPreședintele Iohannis, noi discuții importante cu liderii UE