Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat joi seara, că este sceptic că rotativa între PSD și PNL premierilor va funcționa în România:

„Doresc să îi dau șansă, nu mă uit la partide, mă uit la majoritatea parlamentară care trebuie să fie operațională în acest moment și pentru a sprijini Guvernul, și pentru a adopta niște acte normative necesare.

Au o majoritate foarte bună. Chestiunea cu rotația îmi permit să am ceva rezerve. A încercat și Israelul în ultima perioadă, a fost o tură de rotație după care au trecut la alegeri anticipate.

Nu știu dacă maturitatea în interiorul partidelor este suficient de mare pentru a asigura un astfel de mod de lucru. Ne putem închipui…nu vreau să facem proces de intenție, doresc să eușească să ducă țara mai departe, dar discutând tehnic-politic, să ne imaginăm că un prim-ministru ce urmează să iasă de la guvernare adoptă niște acte pe care va trebui să e implementeze viitorul Guvern. Dau senzația unui partid bicefal”, a declarat Cristian Diaconescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei
Articolul următorDragnea: ”Ciolacu, cel mai mărunt şi ridicol personaj. Până şi Cîţu l-a umilit”