Deputatul PMP Doru Coliu a răspuns la atacurile senatorului Eugen Pîrvulescu într-o postare pulicată pe Facebook. Acesta este de părere că senatorul liberal manifestă “bipolaritate” și va distribui prin 350.000 de fluturași refuzul senatorului Eugen Pîrvulescu de a semna “pactul” pentru 300 de parlamentari și tăierea pensiilor speciale.

“Colegul de la PNL, senatorul Eugen Pîrvulescu s-a trezit indispus dimineață, și a avut o idee mai puțin genială.

Domnia sa a avut așa… o revelație și a încercat să arunce praf în ochii celor care au avut curiozitatea să citească stufoasa sa aserțiune referitoare la două inițiative legislative:

300 de parlamentari

Tăierea pensiilor speciale

Stimate coleg, sunt convins că ați trecut pe la serviciu, dar ați făcut-o cam degeaba, asta ca să fiu politicos!

Foarte probabil să nu fi știut că legea privind reducerea numărului de parlamentari a trecut TACIT ( cunoașteți termenul?) la Senat, iar la Camera Deputaților, cei ce treceau zilnic pe la serviciu, PNL-știi și USR-iștii au realizat “performanța” de a nu urca timp de doi ani pe ordinea de zi acest proiect votat de români.

Sincer, rămân stupefiat de bipolaritatea d-voastră ca și de modul voalat în care evitați semnarea pactului care vă provoacă frisoane

E o modalitate deloc ingenioasă de a refuza semnarea acestui acord și, sigur că da, teleormănenii au dreptul să cunoască poziția d- voastră în acest sens.

Așa că 350.000 de fluturași (cât numără populația Teleormanului) vor impânzi județul și vă asigur că nu voi pretinde nimic pentru publicitatea pe care v-o fac!

N-am să insist asupra faptului că inițiativele se refereau la punerea în aplicare în viitoarea legislatură și nici asupra faptului că votul PNL la acest proiect a fost negativ prin 2015.
Poate când treceți pe la serviciu incercați să acționați și în numele celor pe care ii reprezentați, nu doar pentru interesele personale!”, a mai scris deputatul.

Sursa: Realitatea Din PMP