Elena Băsescu, candidat din partea PMP la alegerile parlamentare, susține că una dintre problemele mari ale României este reprezentată de subfinanțarea secțiilor de neonatologie și arată că în cazul în care va ajunge în Parlament se va lupta pentru o finanțare mai bună.

”17 noiembrie este Ziua mondială a copiilor născuţi prematur.

Sofia s-a născut cu câteva saptamâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia.

Din păcate, în România, încă există probleme cu privire la dotarea cu echipamente medicale şi există un deficit de resursă umană pe zona personalului medical din zona de neonatologie.

Dacă locuitorii judeţului Constanţa îmi vor acorda încrederea lor pentru a deveni deputat pe 6 decembrie, voi lupta în Parlamentul României pentru finanţarea crescută a secţiilor de neonatologie (dotarea tuturor cu incubatoare performante) şi creşterea schemei de personal cu medici neonatologi în spitalele unde au loc naşteri.

Împreună, Mişcăm România!”, scrie Elena Băsescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentAmbasadorul SUA la București: ”Zilele de corupţie, crimă şi trafic de persoane s-au terminat în România”
Articolul următorCulisele statului paralel. Gheorghe Ștefan Pinalti: I-am dat 75.000 de euro lui Culiță Tărâță. Banii îi dădea la SRI pentru “sondaje”