Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marți că peste epidemia de coronavirus și două runde de alegeri se suprapune o clasă politică „plină de mediocrități care ignoră realitatea” și care „a început să se scalde în cel mai mizerabil populism” și arată cu degetul spre PSD și Victor Ponta.

„Vom avea în acest an, în plină pandemie, două rânduri de alegeri importante. Cele locale pe 27 septembrie și cele parlamentare – pe 6 decembrie. Dacă la început de an, cu excepția PMP, toți susțineau alegerile anticipate, criza de sănătate publică a spulberat această agendă și ne-a adus în fața unei noi realități fără precedent. Avem o țară blocată între neputință și speranță, cu o populație ce privește cu spaimă și neîncredere spre ziua de mâine; cu o economie care respiră tot mai greu și caută soluții miraculoase pentru a se salva. Peste toate acestea, mai avem ceva ce nu ne ajută cu nimic, o clasă politică plină de mediocrități care ignoră realitatea și a început să se scalde în cel mai mizerabil populism.

Majoritatea politică din Parlament, nășită de Dragnea, pe care, mediatic, Ponta o vrea confiscată, iese la atac prin prezentarea unei realități deformate. În mintea lor, pandemia este o poveste, economia doar se preface că este blocată, iar pensionarii sunt furați. Bătălia electorală așează țara, din păcate, pe direcții diferite: ce este necesar să se facă și ce vor face politicienii mărunți. Mediocritățile vor face promisiuni mincinoase. Iar la acest capitol PSD este campion. Pentru ei nu contează că economii precum cele ale Statelor Unite ale Americii, ale Germaniei, Franței, Italiei, Spaniei sunt puternic afectate, iar recesiunea este inevitabilă și în grădina noastră. De la ei curg promisiuni, deși nu au fost în stare, în cei 8 ani de guvernare, să construiască o centură în jurul capitalei sau o autostradă până la Brașov sau Sibiu”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Articolul precedentBăsescu: Nu suntem în valul doi, suntem în valul unu, pe care nu l-am tratat cum trebuie, din cauza populismului
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier