Președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a fost prezent, duminică, la lansarea oficială a candidaților acestui partid pentru alegerile locale din județul Suceava. Eugen Tomac s-a declarat convins că PMP va reuși să scrie istorie în județ la aceste alegeri locale, mizând pe echipa Marian Andronache, la Primăria Suceava și Ioan Bogdan Codreanu, la Consiliul Județean, informează monitorulsv.ro.

„Sunt mândru că am găsit aici la Suceava o echipă determinată să scrie istorie pentru Bucovina și pentru județul Suceava. Sunt absolut convins că acest tandem, Andronache – Codreanu, va reuși să scrie pur și simplu istorie”, a spus Tomac. El a arătat că partidele vechi și-au atins limitele și au arătat tot ce pot să facă pentru județul Suceava. „În schimb noi nu venim în această campanie pentru a prezenta oameni care se ascund în spatele unor sigle. Noi venim cu o ofertă credibilă, cu oameni care au demonstrat ceea ce pot să facă fără a avea sigle de partid în spate. Pariul PMP pentru Suceava este unul extrem de îndrăzneț. Toți colegii mei care au intrat în această competiție îi vor convinge pe suceveni că suntem cea mai bună și cea mai serioasă echipă politică din județul Suceava. Sunt absolut convins că vom câștiga foarte multe primării”, a declarat liderul PMP. El a spus că ar fi foarte bucuros dacă la nivelul conducerii Primăriei Suceava s-ar întâmpla o rocadă, dar și că Ioan Bogdan Codreanu va fi un președinte excelent al Consiliului Județean Suceava. „Sunt convins că domnul primar Marian Andronache nu ar avea nimic împotrivă dacă domnul Lungu va dori să mai rămână pe lângă primărie, în funcția de viceprimar”, a spus Eugen Tomac, citat de monitorulsv.ro.

Articolul precedentBEC vine cu lămuriri suplimentare: Se poate vota la alegerile locale cu buletinul expirat după 1 martie
Articolul următorCandidatul PMP la șefia CJ Cluj vrea transparență și publicarea cheltuielilor publice