Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat joi seară, pentru B1 TV, că nu poate înțelege „sub nicio formă” ce fel de alianță au încheiat PNL și USR-PLUS în perspectiva alegerilor din București.

„Pentru Primăria Capitalei, dacă domnul președinte Traian Băsescu va intra în această bătălie va fi…. (râde) Aveți răbdare. În câteva zile, PMP va face acest anunț. Eu îmi doresc personal enorm de mult ca domnul președinte Traian Băsescu să-și obțină cel de-al treilea mandat de Primar General. Sunt absolut convins că, după această experiență politică de președinte al României, de europarlamentar, va reuși să dea o nouă față orașului într-un timp record, pentru că știe Bucureștiul foarte bine. A demonstrat atunci când a fost ales, în urmă cu 20 de ani. Din păcate, chiar dacă nu vom avea o campanie electorală clasică, cu întâlniri cu cetățenii, va fi o campanie grea.

Cel târziu la începutul săptămânii vitoare, vor face un anunț clar și vom explica motivele pentru care PMP intră în această competiție. Am înțeles motivul pentru care celelalte partide au decis să meargă singure. E opțiunea domniilor lor”, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, pentru B1 TV.

Articolul precedentSenatul SUA a votat în unanimitate interzicerea aplicaţiei TikTok pe telefoanele angajaţilor guvernului
Articolul următor100% TU DECIZI! Pasztor Sandor, prins la pescuit în stare de urgență. Pe șeful CJ Bihor îl doare în cot de pandemie