„Este o cerință a celor din domeniul Sănătății (n.r. ca orele de Educație fizică) să se desfășoare cu mască. (…) Multă lume s-a întrebat de ce a durat atât de mult negocierea (n.r. între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății). Am plecat de la un draft de 60 de peste pagini și am ajuns la un Ordin de ministru de mai puțin de un sfert față de varianta inițială, care a încercat să acopere toate situațiile posibile și să fie foarte clar,” a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la „Legile Puterii”.

„Pe parcursul acestor discuții unul dintre subiecte a fost ‘pe parcursul orelor de Sport, elevii sunt obligați sau nu să poarte mască’. Până la urmă, ultimul cuvânt l-au avut cei din domeniul Sănătății și, punând în balanță și plus și minus a reieșit că există obligativitatea purtării măștii inclusiv la orele de Educație fizică”, a explicat Cîmpeanu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 153. Cum au ajuns mimozele chelnerițe să fie plătite din banii statului de către Administrația Națională Apele Române
Articolul următorMinistrul Aurescu face pași concreți în relaţia României cu administraţia Biden