Și cum m-am trezit eu așa de dimineață, fuga la cafea și laptop să scriu editorial pentru site. Ritualul spune că mai înainte arunc o privire pe știri, nu de alta dar trebuie să văd care-i trendul zilei. Lunea, că iarba nu crește decât în condiții speciale, e greu de pornit ceva logic. Să zic despre Stroe și mișcarea neașteptată a camerei de laptop pe chiloții ministeriali? Păi ce să zic, omul și-a făcut jocul, dacă cineva mai crede că a fost o întâmplare atunci mai am mult să vă spun că niciodată tot ce pare surpriză, nu este. La domnul ministru, joaca de-a chilotul și-a atins scopul, două zile a avut parte de notorietate care altfel ar fi costat bani buni. Și mai e și pozitivă, notorietatea, mulți au râs, uite bre ce a pățit Stroe. Punct ochit, punct lovit. Dacă am lămurit-o cu omul, trecem la pandemia de tupeu marketat. ÎPS Teodosie nu se lasă, vrea musai să cânte Cristos A Înviat marți seara pe malul mării. Se întorc pe dos prin morminte sfinții ortodoxiei când aud de arhiereul tomitan care a uitat de o mare taină a călugăriei, lepădarea de  trufie.  Omul e nițel razna pe miriștile cutumelor, ce să-i faci, de la mantia-i de catifea cu aur i se trage.

Văd, de asemenea, o încleștare ideologică între vechii și noii social democrați. Baronii locali s-au săturat de pârjolit fântâni în calea liberalilor și cer dărâmarea guvernului, degrab. Ciolacu și ai lui, ioc, faza pe cartier din jihadul psd-ist se desfășoară ușor umbrit. Mocnește dorința în Ciorăpel, Manechinel și alții de a pune mâna pe cașcaval. Apar în peisaj Mitralieră și Cap de P..ă, vidanjorii de serviciu ai partidului.

Dacă e luni, sunt moțiuni. De alea simple, fără consecințe, prilej de imagine pentru politicieni. La colimator Vela de la interne, Anisie de la Educație și Ștefan de la dezvoltare. Luni e doar Anisie. Urmează cei doi. Ca să-și vadă social democrații încă odată majoritatea din legislativ. Cum care social democrați? Aia de sunt supărați ca văcarul pe sat că nu au ei timp de antenă cum s-au obișnuit când pompau milioane în latrinele de serviciu.

Așa-i lunea, toți ne programăm mental un calendar pentru întreaga săptămână. Eu urăsc ziua asta, mai bine am denumi-o duminică junior.

Articolul precedentOrdinul privind obligativitatea purtării măştii a fost publicat în Monitorul Oficial
Articolul următor“Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” – Moțiune împotriva ministrului Anisie