Aflu, zâmbind, că Traian Băsescu, fostul președinte, a fost reclamat la Consiliul Pentru Combaterea Discriminării, CNCD, pentru că, într-o emisiune de televiziune s-a referit, fără menajamente, la o parte dintr-o minoritate care se ocupă de orice ilegal și de nimic legal. Ca arse, trei organizații autointitulate de apărare a drepturilor, hop au sărit cu reclamațiile, ba la CNCD ba la CNA, pentru că, vezi Doamne, Băsescu nu a pronunțat duios și graseiat rromi în loc de țigani. Mai mult, pudibonzii, au sărit ca arși că fostul președinte a vorbit despre “acei țigani care fac tot felul de nenorociri” și uite așa a băgat în aceiași găleată întreaga comunitate. De fapt, Băsescu a vorbit despre acei minoritari care, în gașcă, fură, au fete la prostituție, înșeală, duc copii la cerșit, o industrie a mafiei transfrontaliere despre care toate televiziunile occidentale vorbesc. Ambasadori nedoriți ai României, minoritarii fac tot felul de nenorociri, sfidând legile, și pentru că sunt ipochimeni care se dau cu curul de pământ să țipe, vaaai, săracii, sunt discriminați. Ce nu se știe este faptul că aceste ONG-uri sunt alimentate cu bani mulți de la stat, au supt milioane să apere, educe, să se implice în viața și educarea acestei minorități. Nu au făcut nimic, doar sar ca arse când cineva, oricine, afirmă public evidența. Anume faptul că rromii au rămas în același mod de viață, în întunericul analfabetismului, în promiscuitate, în sărăcie, în ideea că e mai ușor să furi decât să muncești cinstit. Lucrurile astea nu le spun ONG-urile, tac pentru că le convine situația.

Ca și găștile de oriunde, clanurile de țigani sunt o realitate. Ca și clanurile de bombardieri care nu sunt minoritate. Despre aceștia nimeni nu vorbește, nu-i așa domnilor ong-iști, acestea nu există, sunt doar un mit. În capul lor de haștagieni, reclamanții fac pe fetele mari. Știu că așa mai pun un punct în CV-ul de activități când se duc să cerșească bani de la stat. Și încă ceva. Sunt oameni și oameni. Dacă pe unii îi protejăm de frica eventualelor reclamații așa-zis rasiste, mai degrabă suntem noi rasiști. Pentru că, infractorii nu au neaparat o culoare a pielii. Ci pentru că, atunci când vorbești despre hoție, cerșit și alte asemenea practicate de unii dintr-o minoritate, nu poți să le spui mimoze. Le spui cine sunt, astea nu înseamnă că întreaga majoritate sau minoritate este la fel. Culmea, nici ei între ei nu-și spun rromi. Asta-i o invenție politică. Cum sunteți și voi, organizațiile lui pește prăjit.

Articolul precedent“Spovedania lui Rizea”, acuzații grave la vârful SRI: Cât de implicate sunt Serviciile în vânzarea statului român
Articolul următorTratament contra coronavirus.