Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, susține că Dan Tudorache și Clotilde Armand au aceeași mentalitate și ideologie, iar singurul candidat veritabil de dreapta este cel al PMP.

”Câteva adevăruri despre Sectorul 1

Andrei Chiliman a fost cel mai bun primar al Sectorului 1. În perioada administrației Chiliman a existat dialog real cu cetățenii și au început politicile de modernizare a sectorului, de la reabilitarea blocurilor și a caselor (proiect uitat de administrația PSD) la Sectorul 1 – sector verde.

USR nu a fost și nu este un partid de dreapta. Ideologia reiese din programul politic și din atitudinea față de valorile creștin-democrate, nu din declarații. E ușor să te autoincluzi în dreapta, dar să execuți politici de stânga. Semnalizezi dreapta și virezi la stânga. Sau semnalizezi Sectorul 1, dar virezi la Bruxelles în Parlamentul European.

PSD e incapabil să dezvolte sectorul 1. Azi, sectorul 1 are un primar PSD slab, o administrație prăfuită, care a fost incapabilă să continue politicile de dezvoltare începute de Andrei Chiliman, o primărie închisă de aproape 5 ani pentru cetățeni.

Dan Tudorache și Clotilde Armand au o răfuială personală, fără nicio legătură cu sectorul 1, deși cândva se plimbau prin ambasade împreună. Doi candidați ai stângii de caviar, care mimează întâlnirea cu locuitorii Sectorului 1, mergând doar în anumite zone, bine controlate și sigure pentru ei. Nu-i interesează în mod real viața cartierelor, comunitățile. Vor să treacă mai repede această campanie, să se ajungă la vot, dacă se poate pe furiș. E sectorul 1 din Străulești până în Dorobanți, din Romană până în Chitila, din Dămăroaia până în Herăstrău, din Grivița până în Piața Amzei, de pe Ion Mihalache până la Cișmigiu, de pe Banu Manta și Titulescu până în Piața Chibrit. Viața adevărată a sectorului 1 este în fiecare cartier, fiecare comunitate vibrează prin oamenii ei, prin micile afaceri de cartier, prin fiecare școală sau loc de joacă, prin fiecare clădire. Banii tuturor acestor oameni, din taxe și impozite, trebuie aduși în investiții care să crească în fiecare zonă calitatea vieții.

În sectorul 1 avem cel mai mare buget dintre sectoarele Bucureștiului, dar avem străzi neasfaltate, zone fără apă potabilă și canalizare, multe străzi fără gaze, mulți oameni care și-au pierdut speranța și încrederea. Unde mai punem că, în loc să scoatem la lumină sectorul 5, am adus sectorul 5 în sectorul 1 prin Vaghelie zâmbind în spatele a cel puțin 4-5 candidați de la sectorul 1.

Singurul partid de dreapta care are candidat propriu în sectorul 1 este Partidul Mișcarea Populară. Am ales să facem campanie cartier cu cartier, să ascultăm mai mult oamenii, să prezentăm soluțiile noastre, nu ne amestecăm în răfuielile personale ale celor 2 candidați ai stângii PSD-USR. Singurul nostru obiectiv este creșterea calității vieții în sectorul 1.”, scrie Ioana Constantin.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedent100% TU DECIZI! Radu Oprea, ministru la evaziune, anchetat pentru spălare de bani
Articolul următorTurcescu: ”În această campanie mi-a atras atenția un nou-venit în echipa PMP”