Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, s-a arătat de-a dreptul revoltată de atitudinea PSD, care mimează acum grija față de Diaspora, după ani în șir în care nu a făcut decât să-și bată joc de românii plecați peste hotare.

Miercuri, Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, a declarat că românii stabiliți în mai multe state nu vor putea vota la alegerile parlamentare, deoarece autoritățile de acolo, din cauza pericolului COVID-19, nu permit amenajarea de secții de votare. Ciolacu a subliniat că e nevoie de o discuție serioasă în Parlament pe această temă. În schimb, Ioana Constantin a transmis că PSD nu are dreptul să vorbească despre Diaspora, după atâția ani în care a umilit-o.

Ioana Constantin: PSD a batjocorit ani întregi Diaspora românească, iar acum discută despre dreptul ei de vot. Un teatru ieftin Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, a transmis că ipocrizia social-democraților a ajuns atât de departe, încât s-au apucat să plângă de milă Diasporei românești, după ani întregi în care au disprețuit-o și i-au ignorat problemele. Constantin a precizat că dacă PSD-iștilor chiar le păsa de Diaspora, susțineau PMP când a cerut vot electronic și o lege mai bună a votului prin corespondență.

„Ipocrizia grețoasă a PSD a ajuns în punctul în care Ciolacu discută despre dreptul la vot al diasporei. Acest partid care a batjocorit ani întregi românii din diaspora, acest partid care a inventat cozile umilinței în diaspora, acest partid care a jignit diaspora prin acțiuni și declarații, care a jignit fiice, mame, soții, părinți, bunici, acest partid care a distrus și despărțit destine forțând românii să plece la muncă în străinătate, acest partid nu are ce discuta despre Diaspora. Când PMP a cerut vot electronic, unde era PSD? Când PMP a cerut o lege mai bună a votului prin corespondență, unde era PSD? Votul din Diaspora trebuia pregătit de multă vreme, așa cum PMP cere de ani buni. PSD azi joacă doar teatru ieftin”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentAdrian Todoran, candidatul PMP la primăria Baia Mare: Toți băimărenii contează, nu doar cei din centru
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion