Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, denunță incoerența liderilor celor două partide și îl acuză pe Barna de ipocrizie.

„Partidele lui Barna și Ponta ar putea încerca o alianță. Stânga nouă. Sunt la fel de coerente. Întâi au spus că nu se justifică prelungirea stării de alertă. Acum spun că e riscantă organizarea alegerilor. Coerență la cote maxime. Unde mai pui că Barna era cât pe ce să semneze lângă Ponta și Ciolacu (când încă erau prieteni Victor și Marcel) o scrisoare în care PSD voia să aducă Guvernul la ordin în fața majorității PSD & anexele din Parlament.

În rest, Barna-USR sunt plini de criterii de integritate care ajută la sabotarea fostului lor președinte fondator. Criterii de integritate pentru alții. Partidele (lor) de față se exclud, nu-i așa?”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Tensiunile dintre PMP și USR s-au accentuat în ultima perioadă, după ce oamenii lui Băsescu au fost lăsați în afara alianței „de dreapta” PNL-USR din Capitală. Ca urmare, Traian Băsescu a anunțat că ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei.

Articolul precedentTraian Băsescu la Realitatea Plus: ”Nu, omule, pe Firea o bat eu, cu Nicușor e mai greu”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 34. Copiii lui Abi Talent ar putea fi săraci