Într-o emisiune la Bistriteanul Live, candidatul PMP la Primăria Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, a vorbit despre legile pe care le-a inițiat și promovat în Parlament pentru a îmbunătăți calitatea vieții bistrițenilor. „Am făcut legi bune, dar legile nu se aplică întocmai! Dacă Primăria Bistrița și-ar fi dat interesul, pe Lucian Blaga putea fi deja instalată bariera…”

„Fără falsă modestie, activitatea mea de parlamentar a fost una intensă. Am reușit să fac câteva lucruri pe care mi le-am dorit din suflet și pe care am reușit să le trec, să aducă diferența în viața bistrițenilor.

Am reușit să fac multe legi. Am fost primul parlamentar din Bistrița-Năsăud în 30 de ani care, din opoziție, a trecut o lege. Am făcut legi bune, cum ar fi legea prin care se instalează barierele la trecerea la nivel cu calea ferată. Și, după cum știți, la Viișoara e instalată deja bariera.

Sau, mai departe, dacă mergem spre Cluj, la Dej, și acolo a fost instalată o barieră. Aceste bariere au fost instalate după ce am făcut legea. Ideea mea, când am candidat pentru funcția de parlamentar, a fost să schimb lucrurile”, a explicat Ionuț Simionca

Deficiența administrativă face diferența…

Candidatul la Primăria Bistrița a povestit cum a revenit din Statele Unite, nemulțumit de faptul că Bistrița stagnează și România stagnează. „Am crezut că, din Parlament, prin propuneri legislative, facem legea, legile sunt aplicate și așa vom schimba lucrurile. Din păcate, chiar dacă am făcut foarte multe legi, chiar dacă am muncit foarte mult, legile nu se aplică întocmai. Deficiența administrativă face diferența. În multe situații, administrația publică e de vină.

Eu cred că, dacă ar fi fost mai mult interes, de exemplu pe legea barierelor, pe strada Lucian Blaga putea fi deja instalată bariera. Sunt câteva avize care se plimbă de la primărie la minister. Cu cât administrația locală își dă mai mult interesul, cu atât cetățenii trăiesc mai bine, în siguranță. Împreună cu cetățenii se poate dezvolta municipiul”, a declarat parlamentarul bistrițean.

Sursa: bistriteanul.ro

Articolul precedentMoment important pentru pădurile țării: Noul Cod Silvic, adoptat cu unanimitate de voturi
Articolul următorBogdan Muzgoci, înainte de EPISODUL 3 din dezvăluirile procurorului Mircea Negulescu: „O să fie unul din momente în care Vlad Cosma va atinge un nivel de stres maxim”