Componența Consiliului Județean Brăila a fost completată în cadrul ultimei ședinței ordinare a CJ Brăila. După demisia din funcția de consilier județean a lui Ionel Adetu, locul acestuia a fost luat de Ismail Duran, care a depus jurământul la ședința din 26 februarie.

Duran a fost locul 6 pe lista de consilieri județeni ai PMP, și a ajuns consilier județean după ce consilierii care au candidat pe locurile 4 și 5 au renunțat, aceștia fiind Tudorel Gîscă -ales primar al comunei Racovița, respectiv Virginia Stăncescu – viceprimar al orașului Făurei. 

”Cu drag, o să avem un nou coleg alături de noi în cadrul CJ Brăila. Felicitări! Vă urez succes în noua activitate de consilier, să votăm numai proiecte bune pentru locuitorii județului. După ce terminăm ședința, domnul secretar o să vă facă un instructaj referitor la declarația de avere, de interese, tabletă. Succes!”, a spus președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac.

Ismail Duran este de profesie traducător română-turcă și este membru PMP din 2014.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDan Motreanu: Parlamentul European se va adresa Curții de Justiție a UE privind eliminarea obligativității vizelor SUA pentru România, Bulgaria, Croația și Cipru
Articolul următorPreședintele Iohannis: Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns ca dosarul evenimentelor din 10 august 2018 să fie clasat