Cum au descoperit deontologii apa caldă sau ce se naște din pisică papă ce le dă marea spirală de integrare în absolut. Dacă nu ar fi prea lung, acesta ar putea fi un titlu de succes în publicațiile transformate de interesele financiare la buzunarul direct în goarne de propagandă electorală.

Au descoperit apa caldă spuneam, arată pisici, se erijează în cavalerii Sfântului Adevăr, uitând de fapt că sunt doar un apendice nedorit dar necesar al înstelaților care îi folosesc pentru a-și face jocurile.

Ca să vezi, culmea, într-un ciudat complex de factori, deontologii despre care vorbesc, asta e pentru cunoscători, primesc la plic informații trunchiate pe care le transformă în investigații de presă. Apoi se împăunează cu reușita îndoielnică, uitând că știm cu toții că demersul lor jurnalistic se rezumă la un da șefu, publicăm imediat.

Povestea nu e nouă, o întâlnim aproape zilnic, cu accelerare în campaniile electorale, atunci când plătitorii cred că așa mai punctează la impresia artistică. Acum se încearcă, în plin război, transmiterea unui mesaj ciudat, anume că PNL egal PSD dar nu-i USR. Mai exact, în ciuda aliaței îndoielnice de la București, cei de la USR, mă rog, creatorii acestiu partid, și-au dat seama că există pericolul de a dispărea cu grație din peisajul politic. Pentru că, aproape genial, liberalii i-au făcut pe micuți la ficat. Transalția de mesaj usr-ist către liberali a lăsat partidul lui Barna fără obiectul muncii. Acel “fără penali în funcții publice”, stindardul USR, s-a lipit de dreapta liberală. Barna a a rămas fără mesaj, fără posibilitatea de a mai putea juca cu carte mare la masa discuțiilor politice. Așa că, măria sa înstelatul, creatorul de partide, s-a văzut nevoit să umble la conservele din presă.

Acestea au misiunea de a alipi liberalii de social-democrați, tocmai pentru a recuceri locul de dreapta pentru barnarioți. Misiune aproape imposibilă, mai sunt 2 săptămâni până la locale, ocazie cu care văd un dezastru pentru USR. Și, probabil, în scurta pauză intre locale și parlamentare vom asista la un val de reproșuri USR via PNL pentru un închipuit blat. Ca să mai puncteze tăcutul Barna și plictisitorul Cioloș. Revin la deontologii care execută întocmai și la timp. Ăștia nu au nicio vină, au semnat angajamentul și ordinul se execută nu se discută.
Articolul precedentLiderul PMP, Eugen Tomac: Mulţi politicieni iresponsabili spun că mai bine anulăm alegerile
Articolul următorDezvăluiri BOMBĂ: Ponta și relația cu rușii. Cum se organizau întâlnirile șefilor Lukoil cu procurorii | Negulescu: ”S-au făcut presiuni” – VEZI LIVE