Liderul PMP, Eugen Tomac, îl critică pe președintele ProRomânia, Victor Ponta, care a afirmat că formațiunea fondată de Traian Băsescu nu va trece pragul electoral la alegerile parlamentare: „Niște golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”, potrivit Mediafax.

„A început marea manipulare! Niște golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună pe care o auzim în preajma tuturor scrutinelor electorale cu scopul de a induce în eroare electoratul PMP. Nu aveți nicio șansă! Au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți. În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Victor Ponta a afirmat duminică seara că, otrivit unui sondaj de opinie, fără a preciza compania care l-a realizat, că PMP nu va intra în Parlament.

„Ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd în hohote. Victoraș, știu că tu cu Dragnea pe liste ai insomnii. Stai liniștit, Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua. Singurul partid care are un electorat loial unei cauze este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea, pentru că nu i-am trădat niciodată. Mai ușor cu manipularea din sondaje. Așa a plecat din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie. Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota”, conchide Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentOrganizația Salvați Copiii îi pune la zid pe Victor Ponta și pe Traian Băsescu
Articolul următorAEP, mesaj important pentru românii din străinătate