Președintele PMP, Eugen Tomac, arată că prefectul Capitalei a semnat ordinul prin care îi încetează mandatul de primar lui Robert Negoiță, dar acesta este datat în 2019. Tomac susține că aceasta este o eroare intenționată care îl va ajuta pe Negoiță să câștige în instanță, de aceea prefectul Capitalei ar trebui să demisioneze de urgență.

”Blat până la capăt în București!

Am primit zeci de telefoane și sute de mesaje agresive de când am afirmat că este blat intre închipuita “dreapta unita”, PSDPonta și PSDCiolacu în capitală.

Faptele, însă, confirma realitatea ca nimeni nu a vrut sa îl deranjeze pe primarul de stânga al Sectorului 3.

Mihai Neamtu, Candidatul PMP la sectorul 3, a solicitat Prefectului municipiului Bucuresti încă de acum 2 săptămâni, când s-au depus candidaturile, să constate că lui Robert Negoiță i-a încetat calitatea de primar al Sectorului 3, deoarece nu mai candidează din partea PSDCiolacu, ci din partea PSDPonta, deci același partid, dar cu alta ștampila și antet.

Prefectul, pentru a mima ca face ceva, emite un ordin datat – atenție! – 2019, pentru a-l ajuta pe Negoiță să câștige in instanța.

Domnule Prefect, orice zi in fruntea Prefecturii este o rusine! Demisia și plecați acasă! Este inadmisibilă aceasta abordare!

DEMISIA, acum!”, scrie Eugen Tomac.