Europarlamentarul Eugen Tomac susține că oamenii care o critică pe Maia Sandu fac jocul lui Vladimir Putin în România.

„Dacă vreți să vedeți cine face jocul Rusiei în România este suficient să-i urmăriți pe politicienii români care o atacă pe Maia Sandu. Singurul lider politic de la Chișinău care a reușit să trimită în opoziție partidele finanțate de Moscova.

Eu am mai văzut acest film, a fost jucat în R. Moldova, la fel de subtil, la începutul primului mandat a lui Putin. Acum își scot la înaintare și galeria din România, dar nu vor reuși, pentru că românii nu pot fi manipulați de niște fantoșe”, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac atașează declarației sale o afirmație făcută de Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Rus de Externe.

Diana Șoșoacă, ex-AUR, e unul dintre acei politicieni care au avut cuvinte grele la adresa Maiei Sandu. „Cerșește în genunchi pe sub toate birourile. Și-a vândut țara lui Soroș”, acuză Diana Șoșoacă.

De asemenea, un alt politician care a criticat guvernarea din Moldova este George Simion, liderul AUR. Alianța pentru Unirea Românilor a adoptat recent o rezoluție prin care cere unificarea României și Republicii Moldova. George Simion: „Un alt adevăr pe care tot noi trebuie să îl spunem este că România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu guvernul de la Chişinău. Mi-e drag de unii miniştri de peste Prut, dar mai drag îmi este adevărul. Nu facem decât să finanţăm separatism antiromânesc finanţând acea guvernare. Sau finanţându-l pe primarul Chişinăului, antiromânul Ion Ceban. Asta fac, din păcate, cei care au pe mână banii noştri. Niciun leu pentru guvernul de la Chişinău, după cum tot un adevăr pe care trebuie să îl spunem este că s-au alocat prea multe fonduri pentru refugiaţii care au venit din Ucraina”, a spus George Simion.

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentȘeful ANAF, despre sfidarea OMV: „Toate companiile sunt egale. Dacă vor încerca să facă inginerii financiare, nu vor putea scăpa”
Articolul următorRealitatea STAR – vocea puternică pe care o așteptai. Martori-cheie în dosare mamut, sentințe judecătorești puse sub semnul întrebării