Eurodeputatul Eugen Tomac, președintele PMP, a explicat la B1 TV că „era prea mult” să fie suprapusă criza sanitară cu una politică.

În direct pe B1 TV, marți seară, el a catalogat situația de luni din plenul Parlamentului, când ședința a fost anulată din lipsă de cvorum, drept „un eșec răsunător al PSD, care n-a putut să își aducă în sală membrii propriului grup parlamentar”.

„PSD este într-o groapă adâncă și a vrut să împingă și întreaga țară. Într-un moment de criză este vital să fii responsabil, în condițiile în care avem alegeri doar peste câteva luni. Deci noi n-am avut ieri moțiune, am avut un eșec răsunător al PSD, care n-a putut să își aducă în sală – în sală! – membrii propriului grup parlamentar. Degeaba se răzbună astăzi pe unii și pe alții, și a început mare epurare pentru a arăta partidului și țării cât de supărați sunt. Este un eșec lamentabil, a fost o încercare disperată de a băga țara într-un haos și mai mare, pentru că noi, la ora actuală, avem această criză de sănătate publică și, ne place sau nu, trebuie să le recomandăm oamenilor în continuare, oricât de obosiți și supărați ar fi, că singura șansă pentru a trece cu bine de acest moment este să ne protejăm. Bineînțeles că așteptăm soluții cât mai bune pentru a putea preveni și găsi modalități prin care să trecem și de șocul economic”, a subliniat Eugen Tomac.

 

 

 
Articolul precedent100% TU DECIZI! Cosette Chichirău, doctorat în SUA, politică pe malul Bahluiului
Articolul următorDovada zdrobitoare care îl înfundă pe Ponta. Anca Alexandrescu a prezentat plicul primit de la fostul premier pentru a bloca o anchetă penală – LIVE