Liderul PMP, Eugen Tomac, acuză că, deși există cele trei proiecte de lege privind eliminarea pensiilor speciale, reducerea numărului de parlamentari și alegerea primarilor în două tururi, nimeni nu vrea, de fapt, adoptarea acestor inițiative: „Nimeni nu vrea să-și piardă pensiile”.

„Opriți minciuna! Am explicat astăzi (miercuri -n.r.) la Bacău că în Parlament există trei legi importante care pot fi adoptate mâine. Toate trei sunt promovate de PMP și sunt adoptate de Senatul României”, scrie pe Facebook Eugen Tomac, potrivit mediafax.ro.

El precizează că este vorba despre proiectele privind Legea de eliminare a pensiilor speciale, Legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300 și Legea privind alegerea primarilor în două tururi.

„Toate partidele promit că în următorul Parlament vor propune aceste legi. Cred că e doar propagandă ieftină. Mai bine ar vota aceste proiecte de lege care există deja și trebuie doar adoptate. Haideți, domnule Ciolacu, faceți ce trebuie pentru țară! Așa facem rost de bani pentru pensii și alocații, reducând numărul de parlamentari, tăind pensiile speciale. E simplu! Mai mult curaj, veniți la vot, nu fugiți de răspundere!Adevărul ăsta este. Nimeni nu vrea, de fapt, 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentFlorin Cîțu: Vor fi înghețate salariile demnitarilor și în 2021
Articolul următorIoana Constantin: Pensiile speciale sunt furt. Convocați Parlamentul și se pot elimina azi!