Deputatul PMP, Robert Turcescu, susține că cei de la PLUS au apucături din perioada comunistă, iar Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu sunt, mai nou, ”Tovarășul și Tovarășa”.

”Daca la ziua lui Voiculescu s-au adus asemenea ode in online, nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi la urmatoarea aniversare a lui Ciolos! Sigur vor face o piramida din legume si fructe, cum ii placea lui cind studia la liceul agricol, apoi il vor declara cel mai bun europarlamentar pe care la văzut UE de cind e ea UE, iar la final vor cinta sa-i traiasca franțuzoaica. Sau va cinta ea insasi, inca nu se stie.

Astia de la PLUS sint utecisti prin definiție, mai ales de cind ii antreneaza tovarasa M. Miroiu pentru a fi pregătiți sa o tina pe linia corectitudinii politice cu orice preț.

Voiculescu si Ciolos, tineti minte cuplul asta, ca sint Tovarășul si Tovarășa vremurilor noi! Sa ne traiasca!”, scrie Robert Turcescu.

Articolul precedentNelu Tătaru vede o lună dificilă în lupta cu virusul corona din cauza alegerilor și a începutului școlii
Articolul următorCel mai recent sondaj de opinie Avangarde. Se configurează o nouă majoritate