Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiță, este candidat pe listele PMP pentru Camera Deputaților.

Ați revenit în politică într-un moment în care România are, mai mult ca oricând, nevoie de oameni politici cu experiență. De ce ați făcut acest pas și în ce fel s-a schimbat clasa politică?

Liviu Negoiță: Am dorit să revin mai cu seamă că am o vârstă la care în occident, în țările civilizate, de acolo începe politica mare. Experiența acumulată, dorința de a folosi această experiență în a face bine în politică m-a determinat să revin. Și a mai fost ceva.

A existat la un moment dat o furie a promovării tinerilor în politică, cu orice chip, în paralel cu repudierea celor aflați la vârste de 45-50 de ani, pe motiv de uzură. Astăzi constatăm că România are cea mai acută criză de oameni politici serioși, oameni de stat cu greutate care să inspire încredere atunci când dețin funcții de demnitate publică.

Actuala clasă politică mi se pare că a involuat. Avem o clasă politică imatură, joacă la mize mici și oferă o impresie dezolantă românilor, în general.

De ce Partidul Mișcarea Populară? Ați avut două mandate de primar și ați fost, de asemenea, deputat în două legislaturi. Cu alte cuvinte, ați avut timp suficient pentru a rezolva tot felul de probleme, administrative sau politice.

Liviu Negoiță: Am dorit să revin în PMP pentru că este un partid de dreapta, în care activează oameni valoroși. Personalitatea dl președinte Traian Băsescu a contat foarte mult în revenirea mea în PMP.
Este un partid în care nu vii la masa pusă, este foarte mult de construit, de mișcat, de făcut. Și mie îmi place să mișc lucrurile.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentEXCLUSIV Traian Băsescu a confirmat dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „Îmi asum că l-am trimis pe Coldea în Irak. Nu l-aș mai ține 8 ani la SRI”
Articolul următorLiderul PMP, Traian Băsescu: Nu lăsaţi ţara pe mâna lui Raed Arafat. E foarte bun la achiziții sau ca imagine tv, dar nu poate gestiona o criză