Fostul președinte al PMP, Eugen Tomac, a făcut un îndemn către colegii săi din PMP. El le cere politicienilor să rămână uniți după demisia sa din fruntea formațiunii.

„Vă mulțumesc tuturor! Acum 7 ani am pus bazele Partidului Mișcarea Populară, clipă din care am muncit zi de zi pentru a da viață și a dezvolta acest proiect. Am crezut întotdeauna că România are nevoie de o forță politică de dreapta autentică, creștin-democrată, serioasă și trainică.

Am învățat multe în acești ani, am trăit experiențe politice inedite, am cunoscut oameni extraordinari alături de care am construit acest partid. Am trecut prin bătălii politice grele și am obținut rezultate bune de fiecare dată. Din păcate, la aceste alegeri nu am reușit să ne atingem obiectivul.

Din acest motiv, am decis ieri să-mi asum, în cadrul Colegiului Național, responsabilitatea pentru rezultatul obținut. Rămân însă alături de partidul nostru, în care cred în continuare și pe care îl voi susține cu toată forța.

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată, a fost o onoare imensă pentru mine să fiu președinte al PMP.

Vă îndemn ca în aceste clipe dificile să rămânem uniți și să găsim cele mai bune soluții pentru a ne continua drumul început!”, a spus Eugen Tomac, fostul președinte al PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentUngaria sprijină aderarea Republicii Moldova la UE
Articolul următorVIDEO-Premierul Nicolae Ciucă: ”Vom prelungi starea de alertă în următoarea ședință de Guvern”