Instalat în urmă cu o săptămână și jumătate la șefia filialei județene a PMP Timiș, Mihail Neamțu va deschide lista candidaților acestei filiale la Camera Deputaților, informează tion.ro.

„Este o zi istorică, 21 octombrie 2020, echipa cea mai tare de creștini-democrați și conservatori, de la PMP Timiș. O echipă nouă, care a ascultat mesajul electoratului și care a înțeles importanța înnoirii în clasa politică românească. Care include persoane extraordinare ca Raluca Popescu, Ligia Dugulescu, care este locul întâi la Senat, Cosmin Cionca, locul doi la Camera DeputațilorAvem cea mai tare echipă din România. Fără să exagerez, m-am uitat în stânga, m-am uitat în dreapta, suntem cei mai buni. Mișcarea conservatoarea în România pornește de aici din Timișoara și reușește să aducă din nou în prim plan valorile care au făcut revoluția. Cea dintâi valoare este libertatea. Într-un timp al cenzurii, cenzură aplicată și pe internet și pe platformele de socializare, noi punem libertatea de expresie, libertatea de conștiință, în prim plan”, a spus Neamțu după depunerea listelor de semnături la BEJ.

El a adăugat că toți candidații PMP se vor lupta pentru „creștinii persecutați” și îi au ca modele pe Rațiu, Coposu, Reagan sau Thatcher.

De asemenea, libertatea religioasă, pentru că pentru creștinii persecutați este, de asemenea, esențială în contextul în care creștinii au ajuns să fie marginalizați social. Pentru noi, modele precum Ion Rațiu, Corneliu Coposu și mai departe Ronald Reagan și Margaret Thatcher sunt modele vii pentru ce înseamnă implicare în societate”, a mai spus Neamțu.

El a promis că parlamentarii PMP se vor lupta pentru reducerea numărului de senatori și deputați la 300, pentru reforma în educație și pentru dezvoltare.

Mișcarea Populară vine cu un proiect foarte concret în Parlamentul României, în Sfatul Țării. Dorim să reducem numărul de parlamentari la 300, ceea ce românii au cerut acum 11 ani, fără să fie băgați în seamă. De asemenea, avem un plan de reformă radicală a învățământului. Educația este cea mai importantă resursă a unei națiuni (…) Nu în ultimul rând, suntem pentru dezvoltare, pentru orice ne aduce mai aproape de Occident. Într-o țară fără hoție, fără prădăciune, fără dezmățul din bani publici”, a precizat noul lider PMP Timiș.

În încheiere, Neamțu i-a invitat toți cei care au votat în ultimii 30 de ani cu PNȚCD, CDR, Băsescu și PD să acorde votul lor PMP.

Mișcarea Populară aici, la Timișoara, anunță începutul unei revoluții a bunului simț. Anunță apariția pe scena politică a creștin-democraților, care au fost timp de 25 de ani persecutați. Îi invităm pe toți cei care au votat în trecut cu PNȚCD-ul, cu CDR-ul, cu Traian Băsescu, cu PD-ul și cu toate formațiunile de dreapta, cei care s-au săturat de ciuma roșie să vină alături de noi, reprezentăm cea mai bună opțiune. (…) Și vă asigur că noua echipă de la Timiș, care nu are nimic cu trecutul pe care alții l-au tolerat, este cea mai bună”, a concluzionat Mihail Neamțu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMarți la ora 18:00 Spovedania lui Rizea la “Culisele statului paralel”: Cine se teme, cine vrea să-l facă să tacă
Articolul următor100% TU DECIZI! Valerian Vreme, traseist veritabil, mai schimbător ca vremea