Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Petru Movilă, a comentat, într-o postare pe Facebook, evenimentele care s-au petrecut de Mica Unire, la Iași, acolo unde, susține politicianul, ieșenii au fost dezbinați de AUR.

“Ieșenii dezbinați de AUR

Evenimentele organizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie întotdeauna fac înconjurul țării. Cred ca este singurul moment în care guvernanții își și aduc aminte de orașul nostru.

În ultimii ani, am făcut deliciul presei doar pentru modul în care aceștia au fost huiduiți de ieșeni. Ce nu se vede, însă, este faptul că nu ieșenii sunt atât de învrăjibiți și îndârjiți împotriva oficialităților, deși, fie vorba între noi ar merita pentru ca Iașul întotdeauna este uitat: ultimul la investiții, ultimul la finanțări, etc

De ceva ani, AUR s-a remarcat doar prin protestele pe care le face. E ușor să urli ca bezmeticul, fără să ai responsabilitate.

Ce este foarte deranjant este că oamenii ne confundă pe noi, ieșenii, cu acești huligani. Nu, nu suntem cei care zbiară fără logică și nici nu suntem cei păziți de jandarmi pentru diverse tâmpenii.

Luați-vă AUR-ul și duceți-vă la București sau la Buzău sau unde vreți voi. Nu mai faceți Iașul de râs în țară! Nu mai abuzați de încrederea noastră și învățați să aveți cei 7 ani de acasă!”, spune Petru Movilă.

 

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentȘeful CJ Timiș – Alin Nica, în atenția Parchetului General – Acuzații grave făcute de ANI
Articolul următorGelu Vișan, acuzații fără precedent la adresa unui fost ministru al Transporturilor. Șpăgi astronomice, negociate direct, ca la piață