Partidul Mișcare Populară (PMP) comentează, într-o postare pe Facebook, discuțiile iscate în coaliția de guvernare după anunțul lui Marcel Ciolacu.

“PSD şi PNL, fugă de răspundere socială sau negocieri eşuate, mascate de grija pentru români?

După două săptămâni în care nu s-a discutat despre nimic altceva în afara de rotativa guvernamentală, astăzi, Marcel Ciolacu a anunţat că negocierile privind noul Guvern trebuie suspendate până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei pensiilor speciale.

Ipocrizia merge mână în mână cu lipsa de responsabilitate, fapt demonstrat şi de numeroasele declaraţii ale liderilor sindicali care au spus că nu au cu cine negocia. Nici în faţa unei greve generale, PSD şi PNL nu au pus pe pauză negocierile pentru rotativă, ceea ce face ca grija pentru popor, anunţată de Marcel Ciolacu, să fie cel puţin surprinzătoare la acest moment.

România are un guvern care nu funcţionează şi unul care nu se mai formează

România are un guvern care nu funcţionează şi unul care nu se mai formează, timp în care situaţia economică şi socială se degradează. Dacă PSD dorea să dea dovadă de responsabilitate şi de asumare politică, se finalizau negocierile mai repede şi rezolvau problemele din Educaţie, deblocau PNRR şi eliminau pensiile speciale. Au blocat o ţară întreagă din cauza împărţelilor politice, iar opinia mea este că am ajuns în această situaţie, nu din grija lui Ciolacu pentru români, ci din cauza faptului că s-au blocat negocierilor pe un post cheie”, afirmă Petru Movila, vicepreşedinte PMP şi preşedinte PMP Iaşi.

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCine se opune schimbului de putere? România Suverană – ediție explozivă, ora 20.50
Articolul următorClubul de Presă creează un nou agregator de conținut editorial