Partidul Mișcarea Populară (PMP) Bistrița-Năsăud și-a lansat, sâmbătă, candidații la alegerile locale din vara acestui an. La eveniment a luat parte și președintele formațiunii politice de la nivel național, Eugen Tomac. Lista de candidați a PMP Bistrița-Năsăud este deschisă de deputatul Ionuț Simionca, care candidează la funcția de primar al municipiului Bistrița.

 

PMP Bistrița-Năsăud va avea candidați la primării în toate comunele. Când am fost numit președinte interimar am plecat de la 0,6% în județ, astăzi am depășit 6,8%. Voi candida pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Orașul a rămas încremenit de 12 ani, o administrație învechită, închisă, în care cetățeanul nu este pe primul plan trebuie schimbată. Președintele PMP Eugen Tomac ne-a cerut 10%, cred că în Bistrița-Năsăud PMP va avea un scor de peste 25%. Acesta este obiectivul nostru. Avem forță, că putem reuși. Împreună! Vrem să schimbăm fața județului Bistrița-Năsăud și să transformăm Bistrița în Capitala Nordului. Buturuga mică răstoarnă carul mare!” a spus deputatul Ionuț Simionca.

La eveniment au luat parte 600 de membri din județ. Printre cei care vor candida la funcțiie de primari se numără și prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud, Caius Cârcu, care va intra în cursă pentru Primăria Beclean. Primarul Lucian Tarniță de la Cetate, a trecut de la PSD la PMP şi va candida la un nou mandat. Pentru funcția de primar al comunei Teaca va candida Tavi Bărbos, care până de curând a fost președintele organizației locale a PNL din comună și care cu toți liberalii din comună au trecut la PMP.

 

Articolul precedentSora lui Dan Barna, audiată de Departamentul pentru Luptă Antifraudă
Articolul următorOrban cheamă partidele la consultări pentru DATA alegerilor locale