PMP salută decizia Guvernului de a lansa programul ”Anghel Saligny” de dezvoltare locală, în valoare de 50 miliarde de lei, care are drept scop salvarea satului românesc.

„Partidul nostru consideră că aceste investiții trebuie să se reflecte în îmbunătățirea condițiilor de viață pentru traiul în mediul rural, unde, oamenii să beneficieze de apă, canal, gaze, drumuri asfaltate”, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Programul Național de Dezvoltare Locală este un proiect de finanțare din fonduri guvernamentale, susținut de toate partidele politice, care vizează construirea României moderne în vederea eliminării decalajelor față de țările occidentale.

„De aceea, PMP solicită Guvernului să mențină acest program pe linia unor investiții susținute în mod echilibrat, pe tot teritoriul României și să evite tendințele de a se folosi de acești bani, în scop politic. Este nevoie de finanțare pentru toate localitățile rurale ale României, nu doar pentru cele cu o anumită coloratură politică”.

Totodată, PMP cere puterii să evite sancționarea românilor care nu le-au dat votul, practică ce a fost folosită de PSD și pare a fi continuată de PNL. Finanțarea guvernamentală, din bugetul național , nu este apanajul unui partid politic, ci reprezintă distribuirea corectă a resurselor pe întreg teritoriul României. Politicienii vin și pleacă, puterea este efemeră, dar în urma loc trebuie să rămână un model de dezvoltare pentru viitorul nostru, al tuturor.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”
Articolul următorEurodeputatul  Dan Motreanu:”Permise Interrail gratuite pentru tinerii cetățeni europeni”