Președintele executiv al PMP, Marius Pașcan, l-a atacat luni pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce DNA a cerut urmărirea penală a fostului premier.

„Tot n-a scăpat! Și-a amanetat partidul, așa-zis de dreapta, inițial l-a pus pe tava liderului pesedist, Liviu Dragnea, apoi l-a logodit la disperare și din interes tot cu stânga, și-a oferit politic inima zburdalnică lui Victor Ponta. A făcut tot ce s-a putut, s-a prevalat de imunitatea parlamentară, apoi a ieșit traseist pe centură numai să scape de urmărirea penală. Nu i-au ieșit pașii dar nici nurii politici nu s-au mai dovedit, ca altădată, vrednici la vot.

Astăzi, DNA a cerut procurorului general sesizarea președintelui Klaus Iohannis pentru încuviințarea urmăririi penale împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Este acuzat că, în perioada 2007-2008, când era premier, ar fi primit de la reprezentanții unei companii austriece foloase materiale în valoare de 800.000 de dolari, constând în plata unor servicii de consultanță. În schimb, Tăriceanu și-ar fi exercitat atribuțiile, astfel încât să fie adoptate o serie de hotărâri de guvern în favoarea companiei.

Mno, la ce i-a folosit curvăsăria politică?!”, a scris Marius Pașcan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentAmbalajele de plastic, sticlă și aluminiu, TAXATE cu 50 de bani
Articolul următorLudovic Orban a anunțat prioritățile Parlamentului: “Bugetul, legile justiției, dar și să îmbunătățim legislația în codul administrativ la legea salarizării”