Userismul populist e cea mai mare mizerie politică a acestei campanii, acuză deputatul PMP Robert Turcescu. El spune că pensiile speciale și, în unele cazuri, pensiile de serviciu, „trebuie eliminate acum, dar prin lege, nu prin demisii populiste”.

„Am 45 de ani. Întreb și eu oamenii care mai au mintea limpede pe aici: crede vreunul ca peste 20 de ani (da, da, douăzeci de ani!) când, teroretic, voi ieși la pensie (dacă vrea bunul Dumnezeu să ajung la vârsta aceea) va mai fi în vigoare actualul sistem de pensii din România? Va mai fi un sistem de pensii? Se va mai pune problema pensiilor speciale? Niște useriști parlamentari au astăzi 30-35 de ani. Crede cineva că atunci când vor ieși ei la pensie, adică peste alți 30 sau chiar 35 de ani, va mai fi în vigoare actualul sistem de pensii?”, scrie pe Facebook Robert Turcescu.

Deputatul PMP spune că „pensiile speciale și, în unele cazuri, și pensiile de serviciu, trebuie eliminate acum, dar prin lege, nu prin demisii populiste”.

„Pe lângă parlamentarii care nu vor mai apuca pensii speciale peste 20, 30 sau 40 de ani, e vorba de pensiile speciale care sunt deja în plată, e vorba de mii de primari care vor primi pensii speciale peste doar câțiva ani, e vorba de pensii de serviciu sau speciale, unele nemeritate, care intră în plată chiar azi, mâine, poimâine… Userismul populist e cea mai mare mizerie politică a acestei campanii”, conchide Turcescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentBăsescu la Realitatea Plus: Demisiile legate de pensiile speciale sunt culmea lichelismului politic, USR face ca maimuța după PSD
Articolul următorVIDEO VIRAL – Dan Barna reales la al 14-lea congres!