După ultimele negocieri între PNL și USR-PLUS, care au lăsat PMP în afara înțelegerii în Capitală, unde lider PMP cere ieșirea partidului de la guvernare. Senatorul Cătălin Lucian Iliescu, candidatul PMP la Primăria Sector 5, transmite un mesaj tranșant.

„Tinand cont de ultimele negocieri pe scena politica, intre PNL-USR&PLUS, unde Partidul Mișcarea Populară nu a fost invitat, consider că se impune ieșirea de la guvernare a PMP. Nu poți spune că dreapta trebuie sa se coalizeze și când e vorba de luarea unei decizii, in ceea ce privește listele de candidați pentru Capitală, să invoci diverse argumente pentru a înlătura PMP. Sa înțeleg ca PMP a fost un partid de profesioniști doar pentru a ajuta PNL sa guverneze și acum sunt “vânduți” PSD-ului?

Hai, hotărați-vă? Acum nu mai suntem buni dar cand e sa guvernam cu voi, suntem!”, scrie Iliescu pe Facebook.

În condițiile în care USR-PLUS nu au dorit o înțelege și cu PMP, Traian Băsescu ar urma să-și anunțe candidatura la Primăria Capitalei, gest care ar relansa lupta electorală în București. PMP este singurul partid aflat la guvernare alături de PNL, însă fără miniștri, ci doar cu oameni în eșaloanele inferioare din ministere.

Articolul precedentBăsescu despre războiul interlopilor: Odată diminuată activitatea în străinătate, își vor extinde activitățile în România
Articolul următor100% TU DECIZI! Andrei Dominic Gerea, lobby pentru proiectul Roșia Montană