Invitații ediției de joi a ”Realității din PMP” au fost vicepreședintele PMP, Lucian Iliescu, și Simona Vlădica, candidat la alegerile parlamentare din partea PMP, prima poziție în Călărași.

Cu această ocazie Lucian Iliescu le-a cerut românilor să nu mai pună ștampila pe candidați că vreme de 4 ani nu fac absolut nimic, pornind de la exemplul județului Călărași.

”N-au făcut nimic ăștia în patru ani. Dacă ne aud călărășenii și ne văd, să știe: Băi fraților, n-au făcut nimic ăștia! Nicolicea? Nimic! Vrăjitoru? Nimic! Cătălin Predoiu, ministrul Justiției? Nimic! O doamnă senator, Roxana Pațurcă? Nimic! N-a luat o singură dată cuvântul! Să aibă măcar o inițiativă, este senator al României. Dragi români, din toată țara, când un parlamentar nu-ți aduce un proiect la tine în județ sau la tine în comunitate, nu vine la dialog, nu aduc plus valoare, mă, fraților, de ce îl mai votați?”, a declarat Iliescu.

Emisiunea completă o puteți urmări aici:

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentVineri, ora 18:00 – Cristian Rizea: Unde se retrăgeau cei mai puternici oameni din țară pentru a plănui prăduirea banilor românilor
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 99. România, în vremea pandemiei: întinde-te cât te ține plapuma!