Liderul PMP, Eugen Tomac, arată că în cadrul Congresului Partidului Popular European românii se vor uni și îl vor susține pe Siegrfried Mureșan pentru funcția de vicepreședinte.

”Continuă și astăzi, la Rotterdam, Congresul Partidului Popular European, cel mai mare partid politic din Uniunea Europeană.

Reunit sub semnul solidarității într-un moment de mari provocări pentru Europa, PPE l-a ales ieri pe Manfred Weber, liderul deputaților europeni, președinte al PPE.

Astăzi vor fi aleși și cei zece vicepreședinți, Secretarul General și trezorierul partidului.

Delegația noastră va susține candidatura colegului meu europarlamentar, Siegfried Mureșan pentru funcția de Vicepreședinte al PPE. România merită să fie parte a deciziei în conducerea Partidului Popular European.

Europa are nevoie de acțiuni imediate și ferme care să protejeze cetățenii săi de noile provocări generate de războiul absurd declanșat de Putin.

PPE are soluțiile și competența de a le implementa. Amintesc că atât Comisia Europeană, cât și Parlamentul European sunt conduse de către reprezentați ai PPE.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen este membru PPE, la fel și Roberta Metsola, Președinta Parlamentului European cu care delegația PMP s-a întâlnit ieri.”, arată Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentParlamentarii și-au luat vacanță prelungită de 1 iunie – Aleșii se întorc abia săptămâna viitoare la muncă
Articolul următorTraian Băsescu, interviu EXCLUSIV: Dacă statul mă batjocorește, o să-i dau ce-mi dă și el mie – VIDEO