Candidatul PMP la Primăria Capitalei, europarlamentarul Traian Băsescu, a declarat că ”Bucureştrul pute” deoarece nu există o uzină de procesare a deşeurilor menajere. Această uzină, spune Băsescu, ar putea fi cumpărată cu bani de la Uniunea Europeană, anunță news.ro.

”Vă asigur că nu o să mă ocup de spectacole, de trimis pensionari în Grecia, de făcut ochelari, nu astea sunt treburile primarului, treburile primarului sunt altele. Eu am de făcut pasaje, am de rezolvat problema gunoiului, să facem o uzină de procesare a gunoaielor. Uitaţi-vă că pute Bucureştrul. Bucureştiul pute de la gropile de gunoi. Niciun primar nu s-a apucat să facă o uzină de procesare a gunoiului menajer în Bucureşti”, a declarat Traian Băsescu, la TVR1, marţi seară.

Băsescu a adăugat că primul lucru pe care ar trebui să îl facă cel care va câştiga alegerile din 27 septembrie este achiziţia unei astfel de uzine.

”Primul lucru care trebuie făcut este achiziţa uzine de procesare a gunoiului. Oraşul se scufundă în gunoi. Acest oraş produce 760 de mii de tone de gunoi menajer anual, iar noi în depozităm în gropi, în jurul Bucureştiului. Când bate vântul dinspre Glina, pute jumătate de Bucureşti, când bate dinspre Vidra, pute altă jumătate. Aici suntem. În loc să se fi făcut o uzină de procesare a gunoiului menajer şi să se termine toată povestea asta cu mirosul”, a declarat candidatul PMP.

Traian Băsescu a mai precizat că această investiţie este realizabilă cu bani europeni.

”Costă vreo 300 milioane de euro, bani sunt de la Uniunea Europeană pentru mediu, cât vrei”, a mai declarat Băsescu.

Traian Băsescu candidează pentru Primăria Bucureşti, din partea PMP.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 58. Candidații care se joacă cu focul
Articolul următorLiderul PMP, Traian Băsescu, și-a anunțat prioritățile pentru mandatul de primar al Bucureștiului