Campania pentru București l a transformat pe Traian Băsescu dintr un ticălos simpatic într  un ticălos umil. Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii, de la Realitatea Plus, Miron Mitrea, crede că încercarea lui Traian Băsescu de a și baga partidul în viitorul Parlament este o munca foarte grea și foarte riscantă și îl pune în situația de a deveni băiatul de mingi al lui Ludovic Orban. Tendința scenei politice este de simplificare, de afirmare a doi poli, două alternative, PSD și PNL, iar partidele mici sunt scoase din scenă pentru ca tendința de la locale de polarizare a voturilor se va accentua la parlamentare în principiu.
Traian Băsescu a întrat în cursa pentru Primăria Bucureștiului ca să se răzbune pe Ludovic Orban, că l a ocolit în configurarea aliantei dreptei. El a fost victima unei greșeli strategice a Gabrielei Firea, care a refuzat sa între în dezbatere cu fostul șef al statului, deși  era avantajată să l crească pe Traian Basescu în detrimentul lui Nicușor Dan. Este principala greșeală a fostului edil  crede consultantul politic care apreciază că la București, PSD a avut un candidat bun  cu o campanie foarte proastă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCorneliu Ștefan și Cristian Popescu Piedone, premianți pentru campaniile profesioniste
Articolul următor”Votul prin corespondenţă – unica garanţie a exercitării dreptului de vot pentru românii din străinătate” – anunță președintele AEP