Fostul președinte al României, Traian Băsescu, o atacă extrem de dur pe Gabriela Firea, primarul Capitalei despre care spune că folosește pandemia în scop electoral.

“E josnic, doamnă! Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensive.

Specialistă în a crea confuzie primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.

O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferă paturi de spital la tot poporul. Ştie însă că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii ci de paturi ATI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie.

Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.

Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI.

Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, scrie Băsescu pe Facebook.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 31. Esca și fantasmagoriile Covid-19
Articolul următorSenatorul PMP Lucian Iliescu cere amânarea alegerilor dincauza epidemiei de COVID-19