Sare iar CNCD să dea amenzi că suntem rasiști. Dacă îndrăznești să spui că unele clanuri țigănești își fac de cap în România, gata, ești rasist. Mai mult, capabilii patriei te sfătuiesc să nu folosești cuvântul țigan, e rușine, nu de alta, dar sunt și clanuri de români care fac nenorociri. Așadar, o relatare de genul “clanurile din Murgeni –Vaslui s-au bătut cu săbii pe stradă” nu trebuie să conțină cuvântul țigan. Că suntem de o prostie cât casa nu mai sare CNCD sau vreun analisto-comentator de origine țigănescă, nu frate, noi trebuie să fim open-mind să nu carecumva să spunem unor hoți și tâlhari că sunt ceea ce sunt de când mama lor le-a dat viață. Evident, nu toți sunt răi. Tocmai de aceea trebuie să delimitezi. Dar parcă sunt prea mulți tâlhari de origine pură.

Altă panaramă de reacție este prostia la superlativ. Am văzut acum două zile vreo 10-12 fătuci bine hrănite care s-au adunat în centrul Capitalei, sanchi, să facă protest. Black Lives Matters, sloganul din SUA s-a auzit la Universitate. Adevărul e că negrii din România chiar sunt oprimați. Una din fătuci muncise la o pancartă pe care scria “poliția ucide”. Care poliție fată, ăștia ai noștri care tremură prin mașini când vreun clan își arată mușchii pe stradă? Clar, cred că fetele erau trup și suflet cu gândul la afro-americani și la inchii lor.

Încă una vine de la urlătorii care cereau să se redeschidă terasele, că horeca e vai mama ei și nu avem unde să cheltuim banii. Niciunul nu a urlat că vrea să deschidă școala, biblioteca, nu tati, să avem mall și terase. Comercianții s-au orientat, unii, după ce au mărit prețurile ca să-și asigure vacanța liniștită de pe afară, au băgat la fraieri și taxa de covid. Că e timpul să-și scoată 2 luni de inactivitate. Pe banii cocalarilor care vor să scoată pițipoanca la fițe. Cele trei stări de agregare mentală fac parte din nația asta care este mereu plină de surprize. Le bubuie mintea unora, de zici că trag îștia din armată cu obuzierele. Cum care armată? Gata, mai vorbim data viitoare.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Ionel Arsene, Revelion cu Dragnea și Irina. Ascensiunea meteorică a baronului de Neamț
Articolul următorParlamentul îi trage astăzi la răspundere pe miniștii Violeta Alexandru și Ion Ștefan