Președintele PMP, Eugen Tomac, a criticat recent declarațiile liderului PNL, Nicolae Ciucă, privind unificarea dreptei, acuzându-l că a transformat PNL într-o anexă a PSD în scurta sa carieră politică. Tomac a sugerat că liberalii ar trebui să iasă de la guvernare și să susțină candidatura lui Ludovic Orban, desemnat de PMP și Forța Dreptei pentru alegerile prezidențiale. Potrivit lui Tomac, doar astfel dreapta ar putea fi cu adevărat unificată, în jurul celui mai bun candidat.
 
”Domnul Ciucă are un discurs ce se învârte în jurul unor clișee pe care le repetă obsesiv, indiferent de context. L-am auzit ieri din nou pe aceeași notă goală, susținând că dorește să unifice dreapta. Nimic mai fals!
Singurul lucru pe care l-a reușit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD.
Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageți, domnule Ciucă, și să susțineți singurul candidat autentic de dreapta – un adevărat liberal care a ales să părăsească PNL în semn de protest față de asocierea cu PSD.
Marcel Ciolacu poate fi învins, iar PNL-ul poate fi salvat. Dar pentru asta, trebuie să ieșiți de la guvernare și să veniți în spatele omului care are potențialul de a învinge PSD, așa cum am făcut în 2019, când am reușit să asigurăm căderea acestuia prin moțiune de cenzură.
Țara aceasta așteaptă, domnule Ciucă! Faceți un pas în spate și susțineți-l pe Ludovic Orban. Numai astfel dreapta va putea fi cu adevărat unificată, în jurul celui mai bun candidat.” a scris Eugen Tomac pe Facebook.
 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMARIUS PIELEANU, ANALIZA MOMENTULUI. SONDAJUL CARE ARATĂ CÂȘTIGĂTORUL PREZIDENȚIALELOR. CE CANDIDAȚI VOR TRECE ÎN TURUL 2
Articolul următorEDIȚIE EXPLOZIVĂ CULISELE STATULUI PARALEL: DAN DIACONESCU DEMASCĂ MAFIA ȘI MANEVRELE PENTRU VOTURI. MĂRTURII ÎNAINTE DE POSIBILA ARESTARE