Traian Băsescu a anunțat că posibila sa candidatură din partea PMP la Primăria Generală a Capitalei va fi o lecție pentru USR, care  „procedează ca băieții deștepți din energie”.

Întrebat de ce nu a fost inclus PMP în alianța dreptei, fostul președinte susține că cineva dorește astfel ca Nicușor Dan să fie văduvit de procentele partidului său.

„Nu știm. Greu de spus. Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente.

Eu nu prea știu să pierd, n-am învățat treaba asta în politică și dacă intru în competiție o să fac tot ce se poate să câștig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau și o lecție USR-ului”, a declarat Traian Băsescu pentru Digi24.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe
Articolul următor100% TU DECIZI! Mihai Sandu Niță, mandat de 8 luni plin de scandaluri. Clanurile care au capturat PSD Ilfov