Traian Băsescu a declarat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că el ar lua, pentru uz personal, vaccinul, dar nu ar putea obliga poporul să se vaccineze cu un produs netestat suficient.

”Dacă aș putea, m-aș duce la el să îi cer unul să mă vaccinez eu. Nu contează de unde îl iei. Important este ca după 3 luni să nu îl faci și să înnebunești. Chiar dacă și fiica lui Putin s-a vaccinat. Klaus Iohannis a făcut bine cum a declarat. Ce ar fi putut să zică: ”Români, din respect pentru mine, mi-a dat Putin 20 de milioane de doze, dar vă ordon să vă vaccinați!” Iar, după 3 luni, te trezești cu cine știe ce reacții adverse. Aș avea curaj să fac acel vaccin, individual.”, a precizat Traian Băsescu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că “nu există nicio validare externă pentru vaccinul anti-COVID” anunțat de Rusia. “În acest moment nu există un vaccin anti-COVID aprobat în Uniunea Europeană”.

“România este parte din UE și încheie precontracte cu entități din UE. Nu există nicio validare externă pentru acel vaccin menționat”, a declarat șeful statului.

Articolul precedentNelu Tătaru: ”Toți elevii, de la clasa I până la clasa a XII-a, vor purta măști în timpul orelor și în pauze. Excepție vor face elevii de grădiniță”
Articolul următorTatăl Loredanei Groza candidează din partea PMP la alegerile locale