Fostul președinte al României, Traian Băsescu, acum președinte de onoare al PMP (Partidul Mișcarea Populară) susține că românii trebuie lăsați să meargă la biserici și în pelerinaje.

El spune că România a rămas un pilon al creștinismului deoarece în Occident bisericile sunt tot mai goale și din spate vin tare moscheile care sunt tot mai pline și fac tot mai mulți prozeliți.

Traian Băsescu susține că pelerinajele trebuie lăsate să se desfășoare și să se ia toate măsurile de siguranță pentru ca să fie protejată și sănătatea publică:

“Pelerinajele trebuie lăsate să se desfășoare, cu respectarea măsurilor de siguranță, pentru că sănătatea e cea mai importantă. În vreme ce în Occident, bisericile sunt destul de goale, la o competiție cu moscheile, care fac tot mai mult prozeliți, la noi, oamenii vor să meargă  să se roage. Din acest punct de vedere, România e un pilon de creștinătate, care nu trebuie zdruncinat, dimpotrivă: trebuie consolidat!”, a spus fostul președinte în dialog cu Robert Turcescu la PMP TV.

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentLiderul PMP, Eugen Tomac: ”A început marea manipulare!”
Articolul următorClaudiu Iorga Palaz: “Daca te implici te poți apropia de cetățeni”