Ratarea intrării în Parlament a generat un adevărat cutremur la nivelul PMP. Eugen Tomac a demisionat de la conducerea formațiunii, iar în 6-7 martie va avea loc Congresul PMP în cadrul căruia se va alege o nouă conducere și direcția în care se va îndrepta partidul.

”Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, întrunit miercuri, 16 decembrie 2020, a hotărât organizarea Congresului PMP în perioada 6-7 martie 2021, pentru alegerea unei noi conduceri naționale și stabilirea direcției politice pe care partidul o va asuma în continuare.

Partidul Mișcarea Populară, prin cei peste 2000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, continuă activitatea sa în administrația publică locală și promovează proiectele anunțate pentru dezvoltarea comunităților, fiind al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali.

Suntem un partid autentic de dreapta și rămânem atașați valorilor creștin – democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste. Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani.

Le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile din acest an, le mulțumim tuturor celor care s-au solidarizat cu PMP în această perioadă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca împreună să consolidăm și să reclădim proiectul PMP.

Luptăm pentru România!”, arată Marius Pașcan, președinte interimar PMP.

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 130. “Sigur acasă”, cu Victor Ponta, după ce nu a mai prins loc în Parlament
Articolul următorPreședintele Iohannis către români: De Crăciun și de Anul Nou, stați acasă cu familia!