Traian Băsescu nu mai este președinte de onoare al PMP, iar funcția este liberă, declară actualul lider al formațiunii, Cristian Diaconescu.

„Nu, avem în statutul aprobat la congres funcția de președinte de onoare care a fost ocupată de Traian Băsescu. Dacă domnul Traian Băsescu dorește să se reîntoarcă, sigur”, a spune la DC News Cristian Diaconescu, întrebat acă PMP l-a marginalizat pe Traian Băsescu.

La întrebarea directă dacă Traian Băsescu nu și-a făcut cunoscută dorința de a deveni președinte de onoare a partidului, liderul PMP a răspuns: „Nu. Funcția este liberă”.

PMP a fost creat la inițiativa fostului președinte al statului, Traian Băsescu, după ce susținătorii săi au părăsit Partidul Democrat Liberal.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a retras în 2018 de la conducerea Partidului Mișcarea Populară. El a primit titlul de preşedinte de onoare al acestui partid, la congresul extraordinar care l-a ales pe Eugen Tomac lider al formațiunii.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDan Motreanu, europarlamentar: Agricultura viitorului se va baza pe utilizarea inteligenței artificiale
Articolul următorIa pastila SRS: Rusia sau China? Cine e dușmanul