Potrivit eurodeputatului Dan Motreanu, Comisia Europeană a publicat azi o propunere de Recomandare a Consiliului privind învățarea mixtă în domeniul educației primare, gimnaziale și liceale.

“Statele membre UE sunt invitate să ajute elevii cu dificultăți de învățare, cu nevoi educaționale speciale, aparținând grupurilor defavorizate și toți elevii care au fost afectați de întreruperea școlii.Imagine 
 
Aceasta s-ar putea face prin sprijin individual, sisteme de mentorat, timp suplimentar de învățare în cursul anului școlar sau al vacanței.
Comisia propune accesul elevilor la mai multe medii de învățare, cum ar fi bibliotecile publice și spațiile comunitare, și la sprijin pedagogic după programul școlar. În acest context, Comisia recomandă mobilizarea sau recrutarea de personal suplimentar pentru a se putea acorda mai mult timp sprijinului individual la școală și în activitățile de după programul școlar”, susține Motreanu.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL: Director în ANSVSA: „Marile lanțuri de magazine se feresc de publicitatea negativă, nu de amenzile usturătoare”
Articolul următorEugen Tomac despre scandalul ”sex” vs. ”gen”: „Societatea românească este profund conservatoare și extrem de reticentă”