Realitatea Plus a intrat în posesia unor documente incendiare, care dovedesc implicarea lui Dan Vîlceanu, actualul ministru al Finanțelor, într-un dosar de evaziune fiscală. 

Potrivit documentelor, plimbate fără niciun rezultat de 4 ani între ANAF, Parchetul Gorj și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casție și Justiție, Dan Vîlceanu, membru al Guvernului Cîțu, a contribuit prin faptele sale la realizarea unui prejudiciu de 637.320 de lei.

Deși conține date certe, dosarul din Justiție este plimbat între Parchete, iar indiciile jurnalistice duc la concluzia că asupra a cel puțin unui procuror se fac presiuni politice uriașe.

Deși noul ministru de Finanțe ne-a spus imperativ, din prima zi de mandat, să nu mai punem întrebări despre firmele familiei sale, ne-am încăpățânat nu numai să punem întrebări ci să căutăm și documente. Documentele pe care le publicăm în exclusivitate dovedesc că familia Vîlceanu are o istorie politică și de afaceri extrem de interesantă in județul Gorj și nu numai!

Vezi AICI documentele care stau la baza dezvăluirilor de azi de la Culisele statului paralel, documente care pun la îndoială credibilitatea și moralitatea actualului ministru Dan Vîlceanu

Articolul precedentDezvăluiri INCREDIBILE: Avem documentele pe care noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, le voia pierdute – Culisele Statului Paralel, astăzi, de la ora 18!
Articolul următorRealitatea.net își consolidează poziția de top în online-ul românesc – Aproape 10 milioane de cititori unici în luna august